Actie om dansscholen weer te openen

Actie om dansscholen weer te openen. Dansen is goed voor je gezondheid. En toch zijn dansscholen voor volwassenen al maanden dicht. Waarom denkt de regering  dat buikdansen in kleine groepen met de ramen wagenwijd open en anderhalf meter afstand besmetting zou opleveren? Terwijl grote evenementen nu met sneltests weer wel mogen? Waarom niet dansscholen openen met of zonder sneltesten?


Dans daarom aanstaande donderdag 29 april om 17.15 op straat, in je tuin, op balkon of waar je maar wilt. Dans! Laat de wereld zien dat jouw dansschool weer open moet gaan! Wil je niet gezien worden omdat je buikdans te vrouwelijk en verleidelijk vindt? Dans dan thuis. Zet Egyptische muziek op en dans! Al ziet je dan niemand, maar het universum voelt je. Dans met al je aanwezigheid en power, dans dat de overheid niet meer anders kan dan de dansscholen weer te openen.

Actie om dansscholen weer te openen

Vertel aan mensen om je heen waarom dansen zo gezond is. Voer actie om dansscholen weer te openen. Het is niet alleen beweging. Het is beweging met gevoel. Dansen op muziek is niet alleen maar gezond voor spieren, longen, hart, botten en stofwisseling. Het is ook gezond voor je hersenen. En voor je psychische gesteldheid.


Dansen is gezond

Dansen maakt dat je lekker in je lijf zit. Dat je nieuwe energie krijgt. Dansen speelt een grote rol bij het jezelf goed voelen.. Het verdrijft neerslachtigheid en eenzaamheid. Dansen brengt je niet alleen maar in balans. Je maakt door te dansen ook het gelukshormoon serotonine aan. Bij het vrije buikdansen in verbinding met andere vrouwen komt ook nog oxitocine vrij. Je voelt je met elkaar verbonden. In onze buikdanslessen dans je veel samen. Solidariteit onderling en nieuwsgierigheid naar elkaars ik eigen expressie versterken saamhorigheid. Deze saamhorigheid versterkt het plezier. Voer actie om dansscholen weer te openen. Want dansen versterkt je weerstand.

Pure belly dance wil snel weer open

Waarom moet onze dansschool snel weer open? Wat geeft het buikdansen van binnenuit jou? Deel het met elkaar. Schrijf onderaan in het kader.

Deel deze blog met je netwerk op Facebook en WhatsApp.

Groetjes,
Sabouschka