Dans jezelf gezond op de radio vervolg

Beluister het radio interview

Hier kun je het 57 minuten durende interview beluisteren dat ik naar aanleiding van mijn E Boek “Dans Jezelf Gezond” gaf bij het programma “Op Uw Gezondheid” van Radio Beverwijk.

Het E Boek kun je ook gratis downloaden (hier rechtsboven).


Ik verklap iets aan het einde

Ik verklap ik aan het einde van het interview ook waarom de interviewer zijn vrouw gaat sturen naar dans jezelf gezond …

Ik wens je heel veel luisterplezier !

 

Feed back

Ik zou het persoonlijk heel erg leuk vinden wanneer je mij feedback zou willen geven op het E Boek of op het interview. Deel het met elkaar en schrijf onderaan in het kader.

Kom zaterdag 22 november naar het Jubileumfeest!

Dat je bij dans jezelf gezond niet alleen maar aan je gezondheid werkt maar ook nog prachtig leert buikdansen dat kun je zien op 22 november. Kom meegenieten, kom op Zaterdagavond 22 november naar Haarlem voor de jubileum voorstelling met feest. Binnenkort komt er meer informatie over op deze website. Noteer alvast de datum en houd de website goed in de gaten.
Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen!

Delen, help mee

Deel deze blog met je netwerk op Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn en door de link door te sturen. Je kunt dit makkelijk doen door op de knoppen hieronder te klikken.