De ideale manier om moeiteloos goed in je lijf te komen

Buikdansen: de ideale manier om moeiteloos lekker in je vel te komen zitten. Dat is het zeker wanneer je er vooraf al voor kiest om dat in combinatie met intelligent op elkaar afgestemde oefeningen te doen. Het is een manier van werken aan je houding en beweging, zonder dat je het gevoel hebt dat je er veel moeite voor hoeft te doen. Het kost je geen moeite, omdat je er plezier aan beleeft, en omdat je al dansend ook je overwinning viert.

Buikdansen brengt plezier

Joan heeft inmiddels het plezier van buikdansen ontdekt. Naast haar kantoorbaan, waarbij ze de hele dag achter een bureau zit en met haar hoofd werkt, kan ze wel een verzetje gebruiken. Het buikdansen brengt haar plezier, leuke vriendinnen, ze is lekker uit haar hoofd tijdens én na het dansen en haar lijf voelt heerlijk aan. Haar rugklachten zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Daarnaast voelt zij zich nu veel aantrekkelijker. Ze heeft haar geheime vrouwelijke kracht herontdekt, want als er iets is dat enorm goed voor je lijf is, dan is het wel buikdansen. Niet alleen voor je lijf, maar ook voor je geest en je welzijn.

Besloten groep met vrouwen

Op de lessen is buikdansen alleen voor vrouwen. Je zit dan veilig in een besloten groep met vrouwen die allemaal bezig zijn om door middel van beweging en expressie hun vrouwelijkheid tot volle glorie te laten komen. Je wordt intensief begeleid door Sabouschka, die het in zich heeft om iedere vrouw te kunnen laten stralen.

Figuur of aanleg is daar niet voor nodig. Iedere vrouw heeft de juiste ingrediënten in zich om als vrouw te kunnen schitteren. Als er één super goede manier is om op een plezierige manier te werken aan een fysieke en mentale gezondheid, zonder dat het veel moeite kost, dan is dat wel buikdansen.