Waarom beginners mooi buikdansen in Haarlem

Waarom beginners mooi buikdansen in Haarlem. Sommige beginners in de Haarlem groep dansen fantastisch. Ze kennen maar een paar bewegingen, maar dansen prachtig door hun gevoel voor de muziek, hun timing en hun expressie.


Wanneer je komt buikdansen dan opent een nieuwe wereld. De muziek maakt een verlangen naar verre landen in je wakker. Je maakt de muziek zichtbaar door jouw bewegingen. Je geeft je over aan de muziek.

Waarom beginners mooi buikdansen in Haarlem

Wanneer je op deze exotische muziek danst dan maak je bewegingen die lekker aanvoelen. Als beginner maak je nog niet druk om afwisseling. Je duikt lekker in een beweging die goed voelt. Daardoor heb je flow in je buikdans. Het is dan heerlijk om naar je te kijken.

Expressie

Wanneer de muziek je betoverd en je lekker beweegt dan voel je heerlijk. Wanneer jij je goed voelt dan straal je. Wanneer je straalt dan heb je uitstraling. Waarom beginners mooi buikdansen in Haarlem? Omdat zij stralen wanneer zij buikdansen.

Dan gebeurt er een wonder

Ik zie dit regelmatig. Wanneer ik een nieuwe leerling op les krijg dan zet ik mij in dat zij een lekker gevoel in haar lijf krijgt. Ik help je dan om niet meer na te denken tijdens het bewegen. Ik zet mij in dat je veilig voelt bij ons in de groep. De andere vrouwen helpen mee door jou een warme ontvangst te geven. Wanneer je het dan wel durft om je over te geven aan de beweging en aan de muziek dan gebeurt er een wonder.

Met de paplepel ingegoten

Waarom beginners mooi buikdansen in Haarlem? Ik zie het keer om keer dat een vrouw die net voor het eerst komt buikdansen zich durft over te geven aan de dans. Zij durft vrij te dansen. De muziek en de omgeving van allemaal gevorderde buikdanseressen in de lesgroep maken, dat je daardoor beinvloedt wordt. Je krijgt de buikdans dan als het ware met de paplepel ingegoten. Je hoeft geen moeite te doen. Je gaat gewoon. Voordat je het weet buikdans je bloedmooi.

Bewegingskwaliteiten

Je ontwikkelt eerst de zachte vloeiende bewegingskwaliteiten, die buikdans zo mooi en sensueel maken. Je gaat aarden. Je maakt heupcirkels, kamelen en achtjes met je heupen. Je trilt je buik en soms je hele lichaam. Maar dat doe je wel allemaal zonder na te denken. Je mag deze bewegingen mengen met je eigen bewegingen. Ik help je de uitheemse muziek te begrijpen. Daardoor leer je de muziek voelen. Waarom beginners mooi buikdansen in Haarlem? Omdat je elke buikdansles als het ware op reis gaat. Het is een hele beleving. Je dompelt onder in de ervaring.

Hoe was je eerste buikdansles?

Herinner jij je nog hoe je eerste buikdansles was? Vertel het aan en deel het met elkaar. Schrijf onder in het kader.

Wil jij het ook graag eens meemaken? Kom dan op 18 januari voor een try out les naar Haarlem. Meer weten? Klik dan hier.

Laat al je vriendinnen op Facebook deze blog lezen. Deel hem!
Groetjes,
Sabouschka