Zelfverzekerd optreden door buikdans

Zelfverzekerd optreden door buikdans. Wil je op kantoor zelfverzekerder rondlopen? Sta je voor de klas en heb je meer pit nodig? Moet je regelmatig voor een groep presenteren op je werk? Dan zou het buikdansen in een van mijn groepen je daar echt wel bij helpen.

Zelfverzekerd optreden door buikdans. Hoe kan dat nou dat je door het buikdansen zelfverzekerder word? Nou ik hoorde net gisteren van een van mijn leerlingen dat ze zelfverzekerder voor de klas staat.

Zelfverzekerd voor de klas staan

Mijn leerling is net afgestudeert als docent Frans. Het was een hele overwinning voor haar. Ik zag dat haar al mooie buikdans sindsdien nog mooier is geworden. Haar uitstraling en fysieke zeggingskracht zijn weer vergroot.

De bijdrage van het buikdansen

Ik vertelde haar dat. Ze gaf aan dat haar stagebelegeleider ook opmerkte dat ze zelfverzekerder voor de klas staat. Zelfverzekerd optreden door buikdans. Wat is daarbij de bijdrage van het buikdansen?

Zelfverzekerd optreden door buikdans

In mijn buikdansles biedt ik volop de gelegenheid om voor elkaar op te treden. Dan sta je er even. Veel mensen vinden dat in het begin best eng. Deste leuker wanneer je achteraf hoort wat je er al kunt. Vaak hoor je positieve dingen over jezelf waar je nog niets van af wist. Heb je dat gevoel van onzekerheid wel overwonnen dan wil je niet anders meer. Je zelfbewustzijn neemt enorm toe. Zelfverzekerd optreden door buikdans.

Je hebt een script nodig

Wanneer je voor de klas staat heb je een script nodig. Wanneer je een presentatie op je werk doet heb je ook een script nodig. Wanneer je met buikdans optreedt heb je ook een script nodig. De volgende keer geef ik je een script voor jebuikdans. Blijf me volgen.

Wat heeft jou geholpen?

1.) Is er iets wat je ooit van een ander na je optreden in de les hebt gehoord waar je erg blij om werd?
2.) Zelfverzekerd optreden door buikdans. Ben jij zelfverzekerder gaan worden door te gaan buikdansen?
3.) Wat heeft jou geholpen om de schroom te overwinnen toen je de eerste keren ging optreden voor een ander?
4.) Moet je in je werk prestentaties geven of sta je voor de klas? Hebben de buikdanslessen een positieve impact hierop?
5.) Deel het met elkaar. Schrijf onderaan in het kader.

Buikdans workshops

De buikdans workshops in vaste groep beginnen weer op zaterdag 2 april. Het zijn workshops om heerlijk de tijdloosheid in te duiken en met je lijf bezig te zijn. Je laadt ook weer helemaal op. De locatie is in Utrecht. De meeste vrouwen komen vanuit andere steden aangereist. De tijden zijn zo uitgekozen dat je zelfs vanuit Groningen en Maastricht kan komen. Woon je in de omgeving van Utrecht is dit een grote luxe. Je kunt ook eenmalig meedoen op 2 april om het even uit te proberen. Klik hier om je aan te melden en voor meer informatie.

Ken jij ook vrouwen die kampen met onzekerheid?

Ken jij ook vrouwen die kampen met onzekerheid? Stuur dan deze blog naar haar. Deel hem ook op je sociale netwerken zoals facebook enz.

Opdat jij gaat stralen!

Groetjes,
Sabouschka