Buikdanslessen versterken zelfbewustzijn

Ben je soms wat onzeker? Zou je graag minder onzeker voelen? Buikdanslessen versterken zelfbewustzijn. Hoe kan dat?

Als je durft met de stemming te buikdansen die je hebt dan ben je authentiek. Je doet dan  geen ingewikkelde stapjes waarachter je kan verstoppen. Je durft er te zijn. Die durf geeft je zelfvertrouwen een enorme boost. Buikdanslessen versterken zelfbewustzijn.

Je geeft jezelf over

Dat voelt in het begin best eng. Maar dat is het niet. Dat zal je merken nadat je het voor het eerst hebt geprobeerd. Je geeft jezelf bloot. Je bent in je buikdans zoals je bent. Tegelijkertijd geef je jezelf volledig. Je geeft jezelf over aan de oriëntaalse muziek. Je geeft jezelf over aan je gevoel. Je geeft jezelf over aan de beweging die in je ontstaat. Diegene die je zo mag zien zal jouw unieke ik eigen kwaliteiten kunnen zien. Als die je dan door een ander verteld worden versterkt dit je zelfbewustzijn. Buikdanslessen versterken zelfbewustzijn. Dat gaat zo.

Leren buikdansen vanuit jouw kernkwaliteiten

In mijn buikdanslessen gaan we veel voor elkaar en met elkaar buikdansen. Hulp… ik hoor je denken. Maar lees door, het is niet eng. Diegenen die kijken krijgen altijd wel een zeer specifieke opdracht: kijken naar wat je al goed kan. Omdat je jezelf als mens inbrengt in je buikdans is er altijd iets wat je al goed kan. Vaak zijn de vrouwen blij verast wat ze van de ander horen. Soms is er ook iemand ongelovig. Als je heel streng voor jezelf bent en zelf alleen maar het negatieve aan jezelf ziet, dan kan dat gebeuren Toch is de afspraak dat we elkaar geen honing om de baard smeren. Alle positieve feed back is eerlijk. Het is waar: buikdanslessen versterken zelfbewustzijn.

Buikdanslessen versterken zelfbewustzijn

Belangrijk vind ik het dat we elkaar welkom heetten. Je hebt meestal een  lange werkdag achter de rug en je wilt iets leuks gaan doen. Je wilt ontspannen en Iets leuks doen met leuke mensen. Het liefst in een warme open sfeer waar alles er mag zijn. We zeggen “je” tegen elkaar, geen ü”. We nodigen elkaar uit om samen te buikdansen. Soms doen we een oefening samen. Dan helpen we elkaar om lekkerder in je vel te komen zitten. Soms buikdansen we ook voor elkaar. Dan kijkt de ander zonder oordeel vanuit de liefde van haar hart. Ze zal altijd iets vinden waar je al goed in bent. Een kwaliteit in je ontdekken. Zo zie je weer: buikdanslessen versterken zelfbewustzijn.

Cadeautjes voor je zelfbewustzijn

• Mooie uitstraling
• Plezier en Enthousiasme
• Sterke aanwezigheid
• Oogcontact
• Buikdansen in je eigen wereldje en de ander meenemen
• Gevoelsexpressie
• Goed ruimtegebruik
• Muzikaal
• Mooie houding
• Elegante bewegingen
• Sensueel
• Vrouwelijk

Als je een of meerdere van deze kwaliteiten over jezelf hoort, dan ontvang je cadeautjes voor je zelfbewustzijn. Je durft dan ruimte in te nemen en jezelf uit te drukken in je buikdans. Buikdanslessen versterken zelfbewustzijn. Dat neem je dan ook mee naar je dagelijkse leven. Het stopt niet bij de buikdansles.

Wat vond je het leukst om te horen?

Wat vond je het leukst en meest verassend om te horen? Waar werd je helemaal blij van? Klopt de stelling voor jou: buikdanslessen versterken zelfbewustzijn? Deel het met elkaar. Schrijf onderaan in het kader.

Laatste kans dit voorjaar

Laatste kans dit voorjaar om nog mee te doen met de buikdanslessen in Amsterdam of Haarlem. Op woensdag 15 april is de laatste kans voor de buikdanslessen Amsterdam. Op donderdag 16 april is de laatste kans voor de buikdanslessen in Haarlem. Zin om je zelfbewustzijn een boost te geven? En dat helemaal vanzelf laten gebeuren? Kom dan buikdansen en klik hier

Vond je dit waardevol?

Vond je dit waardevol? Dan zou ik het super tof vinden wanneer e dit zou willen delen. Je kunt dat doen door op de knoppen onderaan te drukken en het artikel te delen met Facebook, Twitter, Google + en LinkedIn. Uiteraard mag je het artikel ook doorsturen.