Kom zaterdagavond 27 juni 2020 naar onze Oriëntaalse dansshow naar Zaandam!

De zinderende Oriëntaalse dansshow zie je in het mooie theater van de muziekschool van FluXus, de Verkadezaal. Mis deze ervaring van magie en vrouwelijk schoon niet! 

Buikdanseressen

Met veel buikdanseressen, o.a. Sabouschka, dansgroep Chakchouka en vele anderen. Alle buikdanseressen komen voort uit de dansschool van Sabouschka.


Persoonlijkheid

Tijdens deze avond zie je hoe verschillend buikdans uit Egypte kan zijn, wanneer elke buikdanseres haar persoonlijkheid in haar dans tot expressie brengt.


Oriëntaalse dansshow

Deze Oriëntaalse dansshow is Jouw unieke kans om kennis te maken en te genieten van prachtige buikdans. Kom zaterdag 27 juni 2020 naar de Oriëntaalse dansshow! 


Welkom

Alhoewel de buikdanslessen alleen voor vrouwen zijn zijn nu ook de mannen welkom voor onze Oriëntaalse dansshow.

Een uitspraak uit het publiek van het afgelopen jaar

    “ I saw Sabouschka in a yearly presentation of her group of bellydancers and I was flabbergasted. What an insight: Bellydance is the most beautiful and individual dance you can dance in a group.”

    Leni Minderhout


    Nieuwsgierig geworden?

    Kom gezellig een kijkje nemen.

Informatie

Tijden

Kassa open: 19.30 uur

Begin show: 20.00 uur


Aanmelden

Stuur een e-mail naar mij met je naam en telefoonnummer en geef aan met hoeveel personen je komt. Wil je jouw kaart(en) in de voorverkoop kopen geef dit dan aan. Je ontvangt dan het bankrekeningnummer waarop je kunt storten.


Adres

FluXus muziekschool Verkadezaal
Westzijde 148, 1506 EK Zaandam
Telefoon 075-6356111


FluXus muziekschool Verkadezaal is op ongeveer 15 minuten loopafstand van het NS-station. Er rijdt vanaf het station een bus, lijn 67 van Connexxion. De halte (Parkstraat) is voor de muziekschool.


Parkeren
Het is betaald parkeren achter en naast de muziekschool.

Rijd daartoe de Simon de Witstraat in. Vanaf de Simon de Witstraat die doorloopt in een bocht achter de muziekschool, is de muziekschool via de achteringang bereikbaar. Indien bovengenoemde mogelijkheid niet kan doordat het vol staat:
Er is parkeergelegenheid voor de deur (hoofdingang Westzijde) en links achter de kerk.
Of rijd iets door richting Centrum, en ga rechtsaf de Klokbaai in (vanaf de Westzijderkerk gezien is dat de 2de straat rechts), dan linksaf de Behouden Haven in. Daar zijn ook parkeermogelijkheden.

Entree

Aan de kassa: € 16,- 


Voorverkoop (= Korting)

Let op! in de voorverkoop ben je zeker van je plek en betaal je slechts € 10 De voorverkoop sluit op 25 juni en er zijn slechts 80 kaarten. Wacht dus niet te lang en stel jouw plek zeker.


Vermeld dan wel ‘dansshow’ en het aantal kaarten.


Speciale kortingsactie voor de helft van de prijs

Er is ook dit jaar een speciale kortingsactie wanneer je jouw kaart(en ) koopt voor 27 mei  middernacht. Dan betaal je maar de helft van de prijs: € 8,- p.p.!

Vermeld dan wel ‘dansshow’ en het aantal kaarten. Klik hier om te betalen.


Koop je meer dan 5 kaarten? Dan is de 6e kaart gratis.


PS: Wanneer je mijn rekeningnummer kent dan kun je gelijk overmaken. Wanneer je het niet kent stuur mij dan een mail. Wanneer je hier klikt kom je op de contactpagina waarin je mij kan mailen
Prijzen voor kinderen

  • Kinderen tot 5 jaar : gratis
  • Kinderen tot 12 jaar: de helft van de prijs