Download nu het gratis e-book “Lekker in je lijf dankzij somaticbellydance" en ontwikkel in 7 stappen een sensuele uitstraling en een trotse, soepele houding!

Buikdansen is heerlijk en geweldig om te doen! Doe mijn voorbereidende oefeningen. Je lijf zal je dankbaar zijn! 

  • Leer om je lichaam te respecteren zoals het is
  • Tips om een en soepelere ruggegraat te krijgen
  • Leer om je eigenwaarde te verhogen
  • Ontdek dat je uniek bent
50%
Direct toegang

Ervaringen van deelnemers

Hallo Sabouschka, wat ik leuk vind aan je boek is dat het een combinatie is van: hele concrete uitleg en tips; het waarom van op deze manier bewegen en wat maakt dat we 'gezond bewegen' niet altijd gewend zijn. Je kunt er steeds een klein stukje in lezen.


Jindra Kessener

Ik heb mijn moeder het boek vorige week opgestuurd en ze is enthousiast over wat ze heeft gelezen! Ze vertelde dat ze de afgelopen dagen elke dag bij het opstaan bewust de oefeningen heeft gedaan met het gewicht te verdelen over beide voeten en de knieën van het slot te halen en te aarden. Ze zei dat ze merkt dat ze de daardoor veel prettiger haar dag tegemoet wandelt! Je kunt het boek steeds in kleine stukjes lezen, maar je kunt met behulp van het boek ook stapje voor stapje kleine nieuwe gewoontes in je dagelijks leven integreren (met groot effect!)

Femy, docent

Hoi Sabouschka,

ik heb net je E-boek gedownload en gelezen. Mooi werk! Precies zo als je in je lessen en daarbuiten ook bent!

De oefeningen die je beschrijft zijn juist die oefeningen die ik zelf ook nog wel eens thuis doe, die door jouw lessen helemaal eigen zijn geworden. En wat ik helemaal mooi vind, is de intentie die je boek doorstraalt: acceptatie, acceptatie, acceptatie. Met zachtheid je lijf, je gedachten en je emoties waarnemen. Dit zijn belangrijke levenslessen die jouw leerlingen spelenderwijs oefenen in de les en die we meenemen in ons leven naast de buikdanslessen.

Dankjewel!


Martine, coördinator  bedrijfsvoering.