Een buikdansoptreden waar de vonken vanaf springen!

Een buikdans optreden waar de vonken vanaf springen maakt van een gewoon feestje een echte happening. Geef toe, een droom wordt werkelijkheid als buikdanseres Sabouschka in haar oosterse kostuum de zaal of huiskamer binnenkomt. Een show met vurige ritmes en wapperende sluiers. Zelfs de meest koele jarige of jubilaris krijgt het er warm van. Geef je dierbare een buikdansoptreden cadeau en boek nu door te kiezen uit een van de drie arrangementen mini, medium of max.

Ervaringen met Sabouschka

Onlangs werd mijn broer 60 jaar. Wij als familie hadden hem uitgenodigd voor een etentje in een Turks restaurant in Amsterdam. Het leek ons leuk om het etentje aan te kleden met een voorstelling van een buikdanseres. Uiteindelijk hadden wij via internet Sabouschka gevonden. Ze kwam via de email over als een professional. En na een paar mailtjes hadden wij haar gevraagd om een uitvoering te geven. Na het hoofdgerecht kwam ze begroeten. We hadden elkaar nog nooit gezien, dus het was een aparte kennismaking. Nadat ze zich had omgekleed heeft ze een voorstelling gedaan van 30 minuten. Prachtig. Het was echt heel indrukwekkend. Als een soort prive voorstelling sloot ze haar optreden en liet ons achter met een grote glimlach. Mijn broer en wij ook waren echt prettig verrast door haar professionaliteit en ook haar creatieve insteek. Het is een aanrader om haar mystieke gelaatsuitdrukkingen te ontdekken.

Sabouschka wordt bedankt voor haar bijdrage aan een mooie verjaardag.

George

Wij wilden onze gasten extra entertainment aanbieden op onze bruiloft en

daarom hebben wij Sabouschka ingehuurd om een buikdansshow te geven. Zij

heeft ruim een half uur lang gedanst op meerdere nummers, waaronder een van

mijn favoriete nummers. Zij had een prachtig kostuum aan. Heel veel gasten

zaten gebiologeerd te kijken naar hoe zij de muziek wist te vertalen in haar

buikdans en gezichts expressie. Zij wist de hele zaal mee te krijgen en aan

het einde waren meerdere gasten aan het meedansen en zat de sfeer er goed

in.

Pauline en Rogier van der Velde uit Leiden

Arrangementen

Arrangement Mini

€ 150,-

10 - 20 minuten spetterende, opzwepende buikdans, incl. origineel haute couture oosters buikdans kostuum.Arrangement Medium

€ 200,-

2 x 15 minuten prachtige, authentieke buikdans in oosterse sfeer, inclusief pauze en kostuumwissel.
Arrangement Max

€ 250,-

2 x 20 minuten zwoele, hartverwarmende buikdans, inclusief pauze en kostuumwissel. Extra verrassing… Dat is tailormade en gaat over een keuze uit verschillende mogelijkheden zoals de jarige of het publiek mee laten dansen na de show, mini workshop na de show, buikdans met een wandelstok, enz. Dat in overleg (Non-nude).