Kom 21 januari 2023  naar onze showtime naar Haarlem!

De showtime avond word weer een mooie buikdans voorstelling in intieme sfeer. Tussendoor kan je ook zelf de heupen swingen.


De zinderende Oriëntaalse dansshow met veel buikdanseressen in de mooie locatie van de Kapel word als magisch ervaren. Mis deze ervaring niet!Buikdanseressen

Met veel buikdanseressen, o.a. Sabouschka, dansgroep Chakchouka en vele anderen. Alle buikdanseressen komen voort uit de dansschool van Sabouschka.

Persoonlijkheid

Tijdens deze avond zie je hoe verschillend buikdans uit Egypte kan zijn, wanneer elke buikdanseres haar persoonlijkheid in haar buikdans tot expressie brengt tijdens deze showtime.

Showtime

Deze showtime is Jouw unieke kans om kennis te maken en te genieten van prachtige buikdans. Kom 21 januari 2023 naar de showtime!

Welkom

Alhoewel de buikdanslessen alleen voor vrouwen zijn zijn nu ook de mannen welkom voor onze showtime.

Heupen swingen

Tussen de buikdans optredens door kun je zelf de heupen swingen. Neem gerust een sjaaltje mee.

Enkele uitspraken uit het publiek van de afgelopen jaren

  • Ik zat mijn ogen uit te kijken zo geboeid zat ik te kijken vanaf begin tot einde van de voorstelling
  • Wow, wat professioneel!
  • Prachtig dat elke vrouw zo verschillend danst en toch zo mooi
  • Geweldig ook dat je de hele avond gewoon eten en drinken mag pakken

Nieuwsgierig geworden?

Kom gezellig een kijkje nemen. Het eten en drinken is op basis van dat wat jij en de andere gasten naar de showtime meenemen (potluck (*)). Graag ook je eigen drinkbeker meenemen zodat we het milieu sparen. Dan hoeven wij geen plastiekbekers.

(*) = Potluck betekent dat iedereen iets te drinken en/of te eten meeneemt, om te delen met alle aanwezigen. Er zal een grote tafel zijn waar je het neer mag zetten.

Informatie

Tijden

Kassa open:19.30 uur

Begin show: 20.00 uur
Verwachte eindtijd(**): 22.00 uur    

  

(**) = Uiteraard mag je natuurlijk ook eerder naar huis. Dan mis je alleen het laatste gedeelte van de optredens. De voorstelling is opgedeeld in blokken. Tussendoor is het gezellig eten, drinken, kletsen en dansen!!!

Aanmelden

Stuur een e-mail naar mij met je naam en telefoonnummer en geef aan met hoeveel personen je komt. Geef ook aan wat je meeneemt voor de potluck. Wil je jouw kaart(en) in de voorverkoop kopen geef dit dan aan. Je ontvangt dan het bankrekeningnummer waarop je kunt storten.

Adres

De Kapel van het Rosenstock Huessy Huis
Hagestraat 10, 2011 CV te Haarlem

Vanaf Haarlem CS is de buikdans voorstelling op loopafstand (hooguit 20 minuten lopen). De dichtstbijzijnde parkeergarage is De Appelaar.Entree

Aan de kassa: € 16,- en iets voor de potluck, bij voorkeur een fles wijn of pak sap, water, andere frisdrank of geheel iets anders om te drinken. Ook hebben mensen wat behoefte aan knabbeltjes, hapjes of iets wat je zelf hebt gemaakt; alles is voor iedereen. De bar is op een manier geregeld dat wij met elkaar onze zelf meegebracht eten en drinken delen op de potluck manier.

Voorverkoop (= Korting)

Let op! in de voorverkoop ben je zeker van je plek en betaal je slechts €10,- en iets te drinken voor de potluck. De 

De voorverkoop sluit op 01 januari 2022 en er zijn slechts 60 kaarten. Wacht dus niet te lang en stel jouw plek zeker.

Vermeld dan wel ‘showtime’ en het aantal kaarten.

Speciale kortingsactie

Er is ook dit jaar een speciale kortingsactie wanneer je jouw kaart(en ) koopt voor 21 december 2022! Dan betaal je maar de helft van de prijs: € 8,- p.p.!

Vermeld dan wel ‘showtime’ en het aantal kaarten. 

Koop je meer dan 5 kaarten? Dan krijg je een 6e kaart gratis.


PS: Wanneer je mijn rekeningnummer kent dan kun je gelijk overmaken. Wanneer je het niet kent stuur mij dan een mail. Wanneer je hier klikt kom je op de contactpagina waarin je mij kan mailen


Prijzen voor kinderen en bewoners van het Rosenstock Huessy Huis

  • Kinderen tot 5 jaar : gratis
  • Kinderen tot 12 jaar: de helft van de prijs
  • Bewoners van het Rosenstock Huessy Huis: de helft van de prijs