Dans jezelf gezond op de radio vervolg
22 oktober 2014 
in Media

Dans jezelf gezond op de radio vervolg

Beluister het radio interview

Hier kun je het 57 minuten durende interview beluisteren dat ik naar aanleiding van mijn E Boek “Dans Jezelf Gezond” gaf bij het programma “Op Uw Gezondheid” van Radio Beverwijk.

Het E Boek kun je ook gratis downloaden (hier rechtsboven).


Ik verklap iets aan het einde

Ik verklap ik aan het einde van het interview ook waarom de interviewer zijn vrouw gaat sturen naar dans jezelf gezond …

Ik wens je heel veel luisterplezier !

 

Feed back

Ik zou het persoonlijk heel erg leuk vinden wanneer je mij feedback zou willen geven op het E Boek of op het interview. Deel het met elkaar en schrijf onderaan in het kader.

Kom zaterdag 22 november naar het Jubileumfeest!

Dat je bij dans jezelf gezond niet alleen maar aan je gezondheid werkt maar ook nog prachtig leert buikdansen dat kun je zien op 22 november. Kom meegenieten, kom op Zaterdagavond 22 november naar Haarlem voor de jubileum voorstelling met feest. Binnenkort komt er meer informatie over op deze website. Noteer alvast de datum en houd de website goed in de gaten.
Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen!

Delen, help mee

Deel deze blog met je netwerk op Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn en door de link door te sturen. Je kunt dit makkelijk doen door op de knoppen hieronder te klikken.

Over de schrijver
Wanneer je bij Sabouschka les komt nemen dan kom je eindelijk tot rust. Sabouschka combineert een energieke, creatieve geest met een mooie houding en een soepel lichaam. Zij studeerde af als uitvoerend danser en choreograaf. Haar afstudeerproject was een voorstelling die mensen wakker schudde en oproept tot respect van het anders zijn van elk individu. Sabouschka is doordrongen van de authenticiteit van Egyptische buikdans als kunst en zelfexpressie voor de unieke vrouw. Als danser en lichaamsgerichte therapeut weet zij als geen ander mensen in beweging te brengen, van binnen en van buiten. Met die ervaring kan zij met recht stellen dat ze jou als hoogopgeleide vrouw helpt om in alle dynamiek jouw innerlijke rust te vinden: innerlijke rust van waaruit jij weer in beweging en tot expressie komt.
Jindra
Door

Jindra

op 23 Oct 2014

Hallo Sabouschka, wat ik leuk vind aan je boek is dat het een combinatie is van: hele concrete uitleg en tips; het waarom van op deze manier bewegen en wat maakt dat we 'gezond bewegen' niet altijd gewend zijn. Je kunt er steeds een klein stukje in lezen.

Sabouschka
Door

Sabouschka

op 24 Oct 2014

Dank je wel Jindra voor je concrete beschrijving over hoe je het boek kunt gebruiken.

Femy
Door

Femy

op 23 Oct 2014

Ik heb mijn moeder het boek vorige week opgestuurd en ze is enthousiast over wat ze heeft gelezen! Ze vertelde dat ze de afgelopen dagen elke dag bij het opstaan bewust de oefeningen heeft gedaan met het gewicht te verdelen over beide voeten en de knieën van het slot te halen en te aarden. Ze zei dat ze merkt dat ze de daardoor veel prettiger haar dag tegemoet wandelt! Zoals Jindra zegt kun je het boek steeds in kleine stukjes lezen, maar je kunt met behulp van het boek ook stapje voor stapje kleine nieuwe gewoontes in je dagelijks leven integreren (met groot effect!)

Sabouschka
Door

Sabouschka

op 24 Oct 2014

Wat lief Femy dat je het boek aan je moeder hebt gestuurd. Daardoor kan zij ervaren dat de oefeningen en mijn tips geen overbodige luxe zijn maar werkelijk een bijdrage aan haar dagelijks leven bieden. Het buikdansen is dan het toetje wat ze zichzelf kan geven als ze weer eens komt dansen.

Mascha Hogeboom
Door

Mascha Hogeboom

op 23 Oct 2014

Hey wat goed dat het interview op je site staat, kan iedereen het luisteren wanneer het hen uitkomt :-) En wat grappig om te horen dat Enta Omri je lievelingslied is, dat wist ik niet. Ik vind het ook erg mooi! Draai het vaak thuis en als "riedeltje" voorbij komt staat mijn 8 jarige zoon met zijn handen te zwaaien van boven naar beneden. :-) Zo leuk !!

Sabouschka
Door

Sabouschka

op 24 Oct 2014

Te gek dat ook je zoontje de muziek leuk vindt!

Jamila
Door

Jamila

op 24 Oct 2014

Hoi Sabouschka, Wat heb je een mooi interview gegeven op de radio. Ik heb ademloos geluisterd, het was zo snel voorbij. Het was erg duidelijk en je kwam zeer ontspannen en professioneel over. Ik vond het ook leuk dat er wat humor tussendoor was om het luchtiger en minder 'zweverig' te maken, zoals je zei. Je had ook een goede muziekkeuze. Goed gedaan. Groetjes en tot donderdag, Jamila

Sabouschka
Door

Sabouschka

op 27 Oct 2014

Het is inderdaad zo dat je de manier van hoe ik dansles geef als zweverig zou kunnen interpreteren. Dat ligt dan daaraan dat het moeilijk onder woorden te brengen is. In werkelijkheid staan we juist met beide voeten op de grond!

Sarah
Door

Sarah

op 24 Oct 2014

Wat leuk dat je het interview hier deelt zodat we er allemaal naar kunnen luisteren. Fijn dat je zoveel tijd kreeg en zoveel vrijheid om alles goed te kunnen vertellen!

Truusje van Bemmel
Door

Truusje van Bemmel

op 26 Oct 2014

Lieve Sabouschka, ik heb je interview gehoord, vond het prachtig en oh oh die mooie muziek van Oum Kalsoum, daar gaat mijn hart van kloppen, je hebt het goed uitgelegd, hoe jij les geeft is uniek, niet te vergelijken met de reguliere buikdanslessen van andere docenten,xxx en tot januari,( helaas kan ik niet op 22 november), daar ik in Tunis ben op die data.

Sabouschka
Door

Sabouschka

op 27 Oct 2014

Leuk dat je naar me hebt geluisterd. Geniet van al je reizen en tot in januari!

Sabouschka
Door

Sabouschka

op 27 Oct 2014

Ja dan heb je wat entertainment voor bij de afwas. Geweldig inderdaad dat ik zo veel tijd kreeg voor alle uitleg.

Reactie plaatsen