Steun dans en cultuur en je dansdocent
18 juni 2020 

Steun dans en cultuur en je dansdocent

Steun dans en cultuur en je dansdocent. Dat doe je door vanaf september weer wel in te schrijven.


Ben je bang voor een tweede golf? En daarvoor dat je dan weer hebt betaald een heel veel buikdanslessen hebt gemist? Al geef ik je altijd waar voor je geld door vervangende lessen aan te bieden zodra het weer wel mag van de regering. En online lessen geef ik daarnaast ter keuze. Voor de rest is het grote overmacht.  Steun dans en cultuur en je dansdocent uit die reden. Dat zodat de dansschool er dan ook nog is wanneer Corona voorbij is.

Een kwestie van mindset

Natuurlijk kan het zijn dat je zelf je inkomen kwijt bent. Doordat je zelf ZZPer of ondernemer bent. Of doordat je je baan bent kwijtgeraakt. Ook kan het zijn dat je van bijstandsniveau of net daarboven moet rondkomen. Dat is allemaal heel treurig. Dan heb je geen geld voor goede doelen. Ben je wel iemand met een redelijk goedbetaalde baan en geef je anders wel voor liefdadigheid aan Afrika? Dan is het een overweging waard om ondernemers hier, die het nodig hebben nu te steunen. Dat is dan een kwestie van mindset.

Steun dans en cultuur en je dansdocent

Steun daarom jouw dansdocent. Schrijf vanaf september weer wel in. Laat het niet afhangen van of er nou wel of niet een 2e golf komt.

Steun dans en cultuur en je dansdocent

Een heel lieve mail van een van mijn leerlingen

Ik heb het even nagekeken, het buiten dansen in een tuin kan een prima alternatief zijn, maar ik laat het aan mij voorbij gaan.
Ik pak het dansen wel weer op na de zomervakantie. Wel ga ik thuis regelmatig lekker los op muziek.

Ik verwacht er niets voor terug

De verloren lessen zijn jammer, maar het is in deze tijd niet anders. Ik verwacht er niets voor terug van jouw kant. Je bent zo bezig geweest om van alles te organiseren om ons toch de kans te geven. Dat waardeer ik zeer. Dat ik er geen gebruik van heb gemaakt is mijn verantwoordelijkheid. Jij hebt je best gedaan. Ik heb wel veel aan je yoga-oefeningen. Ook die heb je al gratis aangeboden.

Ik vind het belangrijker dat jouw dansschool nog bestaat

Heel bewust heb ik ook mijn sportschoolabonnement door laten lopen in deze tijd. Ik ben gelukkig in de situatie dat ik een vaste baan heb en mijn salaris gewoon wordt doorbetaald en dit dus ook kan doen. Door dit soort acties hoop ik de zelfstandigen zoals jij toch te kunnen ondersteunen. Ik vind het belangrijker dat - als het dansen weer kan - jouw dansschool nog bestaat.

Heel veel liefs en succes,

Wat zou je missen

Wat zou je missen wanneer onze buikdanslessen er niet meer zouden zijn? Deel het met elkaar. Schrijf onderaan in het kader. Samen laten we dat niet gebeuren.

Ik heb wel veel aan je yoga-oefeningen

Wil je ook de yoga film om soepel te blijven? Je krijgt hem van mij cadeau. Dan krijg je om de dag een korte film met een oefening. Je kunt hem gratis downloaden. Klik daarvoor hier.

Help graag mee dat mensen omdenken. Deel deze blog met je netwerk op Facebook enzovoorts. Mijn diepe dank.

Groetjes,
Sabouschka

Over de schrijver
Wanneer je bij Sabouschka les komt nemen dan kom je eindelijk tot rust. Sabouschka combineert een energieke, creatieve geest met een mooie houding en een soepel lichaam. Zij studeerde af als uitvoerend danser en choreograaf. Haar afstudeerproject was een voorstelling die mensen wakker schudde en oproept tot respect van het anders zijn van elk individu. Sabouschka is doordrongen van de authenticiteit van Egyptische buikdans als kunst en zelfexpressie voor de unieke vrouw. Als danser en lichaamsgerichte therapeut weet zij als geen ander mensen in beweging te brengen, van binnen en van buiten. Met die ervaring kan zij met recht stellen dat ze jou als hoogopgeleide vrouw helpt om in alle dynamiek jouw innerlijke rust te vinden: innerlijke rust van waaruit jij weer in beweging en tot expressie komt.
Linda
Door

Linda

op 18 Jun 2020

Ik blijf je steunen en dat weet je. 🤭 In deze roerige tijden vind ik het belangrijk om elkaar te steunen en ik geef je alle ruimte om het te organiseren zoals we eerder besproken hebben. Ik hoop ook uit de grond van mijn hart dat je dansschool blijft bestaan.. Op mijn steun kan je rekenen. Ik ga voor je duimen dat je de carona crisis overwint❤️

Sabouschka
Door

Sabouschka

op 19 Jun 2020

Wat ontzettend lief wat je schrijft Linda!

Jacqueline
Door

Jacqueline

op 21 Jun 2020

Ik ben blij dat ik in de omstandigheid ben je te kunnen steunen en te investeren in betere tijden waarin ik hoop jullie allemaal weer te mogen ontmoeten in de les en de dans. Het brengt zoveel! Zoals de quarantaine en afstand tot elkaar mij een schraal gevoel geeft, is het dansen met elkaar vanuit eigenheid als een warm bad. Ik hoop dat we dit met elkaar kunnen veiligstellen voor de toekomst! En dat we allemaal het geluk zullen hebben de draad weer op te kunnen pakken hierna.

Sabouschka
Door

Sabouschka

op 01 Jul 2020

Wat lief wat je schrijft Jacqueline. Zo fijn dat je wil investeren in betere tijden. En meehelpen om het dansen met elkaar vanuit eigenheid voor de toekomst veilig te stellen.

Reactie plaatsen