Feest Dans Jezelf Gezond !!!
18 september 2014 

Feest Dans Jezelf Gezond !!!

Eindelijk is het dan zover! De Nieuwe website is geopend.

Wat vind jij van de nieuwe website? We hebben keihard gewerkt om de nieuwe website op tijd te kunnen openen.
De komende maanden ga ik mijn uiterste best doen om deze nieuwe website tot de nok toe te vullen met waardevolle informatie voor jou.

Misschien dat er hier en daar nog wat schoonheidsfoutjes in de website zitten.
Zo ja, dan hoor ik dat natuurlijk graag van jou hieronder, dan kunnen we het snel verhelpen.
Wil er iets niet lukken of heb je een tip of opmerking? Laat het even weten. Jouw mening is belangrijk.

E-boek

Na meer dan 20 jaar met groot plezier dansles geven, heb ik mijn 1e E-boek voor jou geschreven.
Jij krijgt als welkomstgeschenk dit E-boek cadeau.

Ik ben er van overtuigd dat het E-boek je veel goeds zal brengen, misschien zelfs wel voor de rest van je leven!
Alhoewel mijn E-boek zich voornamelijk richt aan vrouwen hebben mannen er ook wat aan.
Want ook de man wil graag soepel blijven, opladen en bevrijd worden van lage rugpijn.

Wil jij mij helpen?

Jij doet mij een enorm plezier als je dit blogbericht aan al je vrienden stuurt, deelt op Facebook, Twitter, enz.
Op deze manier zal het hier op de website snel druk en gezellig worden. Ik heb jouw hulp daarbij echt hard nodig.
Stuur het door aan zo veel mogelijk mensen. En laat jouw bericht achter onder deze blog.

Hoe beviel het E-boek?
Wat vind je van de nieuwe website?
Wat bevalt je eraan?
Wat wil je nog verbeterd zien?
Deel het met mij. Schrijf jouw bericht onderaan deze pagina.
Jij doet mij hiermee een enorm plezier!

Heb je zin gekregen om mee te doen met de buikdanslessen, nu je weet wat het voor je doet?

Kijk dan ook even Hier

Klik Hier om het E-boek te downloaden

Binnenkort heb ik nog een verrassing voor jou, dus houd deze website goed in de gaten.

 

Opdat jij gaat stralen!

Xxx
Sabouschka

 

 

Over de schrijver
Wanneer je bij Sabouschka les komt nemen dan kom je eindelijk tot rust. Sabouschka combineert een energieke, creatieve geest met een mooie houding en een soepel lichaam. Zij studeerde af als uitvoerend danser en choreograaf. Haar afstudeerproject was een voorstelling die mensen wakker schudde en oproept tot respect van het anders zijn van elk individu. Sabouschka is doordrongen van de authenticiteit van Egyptische buikdans als kunst en zelfexpressie voor de unieke vrouw. Als danser en lichaamsgerichte therapeut weet zij als geen ander mensen in beweging te brengen, van binnen en van buiten. Met die ervaring kan zij met recht stellen dat ze jou als hoogopgeleide vrouw helpt om in alle dynamiek jouw innerlijke rust te vinden: innerlijke rust van waaruit jij weer in beweging en tot expressie komt.
Mascha Hogeboom
Door

Mascha Hogeboom

op 19 Sep 2014

Gefeliciteerd met je E-Book !! Ik ga het zeker helemaal lezen !!

Sabouschka
Door

Sabouschka

op 19 Sep 2014

Dank je wel! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. We zien elkaar woensdag voor de buikdansles in Amsterdam!

Riëtte
Door

Riëtte

op 19 Sep 2014

Goedemorgen en heel erg gefeliciteerd met deze prachtige website ! Ontzettend duidelijk vormgegeven met een rustig overzicht, I like it ! Aan je E-book ben ik al begonnen, maar ik moet het lezen steeds weer even onderbreken om de rest van mn klusjes te doen... Ik ben zo blij voor je dat je harde werk tot dit mooie resultaat heeft geleid !! Je verdient het ! Ik heb ontzettend zin om woensdag weer met de lessen te beginnen. Mijn 2e lesjaar waarin ik vooral de laatste weken erg vooruit ben gegaan, al zeg ik het zelf... De dansworkshop/retraite in Matala Kreta heeft zijn uitwerking wel gehad hoor ! Ik ken mezelf niet terug... De hele dag door belly dance muziek aan, en maar dansen ! De voetrol oefeningen doen en de C-curves. Ook heb ik zelfs voor 2 lange jurken gekeken, na overlegd te hebben met een mede cursiste of het als Baladi jurk kon doorgaan. Daarna heb ik ze daadwerkelijk gekocht en woensdag trek ik er 1 aan ! Ze moeten nog even 10 cm. ingezoomd worden, want ik ben maar een kleintje helaas... Ook is mijn dansblokkade weer geheel verdwenen en danste ik gisteren voor mijn vriend op 'Bambi Saïdi' van de Baladi cd, waar we in Kreta ook veel op gedanst hebben. Hij was echt verbaast en blij verrast door de zichtbare resultaten na de workshop ! Ik ben blij en voel me goed ! Tot woensdag ! Riëtte

Sabouschka
Door

Sabouschka

op 19 Sep 2014

Dank je wel! Wat fijn dat je het nu zelf beseft hoe veel je al geleert hebt! Ik ben trots op je. Super dat je vriend verbaast staat te kijken! Ik ben ook heel benieuwd naar je Baladi jurken. Ik zie je woensdag in de buikdansles in Amsterdam!

Claire
Door

Claire

op 19 Sep 2014

Thank you Sabouschka so much for the beautiful ebook! It is full of tips we learn in the lessons. If serves as a great reminder of what we have learned and practiced. Of course in the lessons you check us individually and correct any errors in our posture and show us through your example and by lots of practice. The body eventually learns the correct way to stand, sit, move, get up from the floor, etc. to where it becomes more automatic. I am grateful for the ebook and will share it with others sometimes. Of course the lesson is not only about the warm up excercises but also dancing and that is the fun part!

Claire
Door

Claire

op 19 Sep 2014

PS. You also look so beautiful in the pictures!

Sabouschka
Door

Sabouschka

op 20 Sep 2014

Thank you Claire for what you write and for your compliments. I love your description of why we do what we do in class. Thanks a lot. See you in class Wednesday! Sabouschka

Riëtte
Door

Riëtte

op 22 Apr 2016

Sta jezelf toe om een beginner te zijn. Jij mag het buikdansen op jouw eigen tempo ontwikkelen. Dat is wat voor mij nog steeds het belangrijkste is en ook weer naar voren komt in je nieuwe Ebook ! Altijd ben ik om me heen aan het kijken wat de anderen doen en dat is zo mooi dat ik mezelf dan maar knullig vind bewegen, steeds weer trap ik in die val en ik blijf het tegen mezelf zeggen, > doorgaan en volhouden ! Liefs Riëtte XX

Sabouschka-
Door

Sabouschka-

op 03 May 2016

Het gaat erom om een beginnersmind te houden. Dan dans je zoals je voelt op dat moment. Dan is er geen routine maar tegenwoordigheid van geest en lichaam tegelijk. Wanneer je om je heen kijkt en iedereen zo mooi ziet dansen geniet er gewoon van. Weet dat al die mooie danseressen in de les jouw leerproces weer versnellen. Stop wel met je eigen oordeel over jezelf. Wanneer je merkt dat het komt laat het er wel zijn. Volg het alleen niet. Geef het geen aandacht. En ga verder met dansen. Wie weet zijn er ondertussen ook vrouwen in de les die naar jou zitten te kijken van 'oh wat mooi!'

Reactie plaatsen